Asigurare Bulgaria & ITP 2021-01-08T12:47:05+00:00

Asigurare Bulgaria & ITP

Oferim servicii de reinnoire a asigurarii si Inspectiei Tehnice Periodice la preturi avantajoase, indiferent daca autoturismul a fost inmatriculat prin noi sau nu, indiferent in ce localitate din Bulgaria a fost inmatriculat.

Daca doresti sa prelungesti asigurarea obligatorie pentru un autovehicul inmatriculat in Bulgaria noi iti promitem cel mai bun pret!

Polita de asigurare obligatorie a masinii tale pe 3 luni, 6 luni sau 12 luni se afla la cateva click-uri distanta, la cel mai bun pret garantat!

Acum poti face o simulare pe inmatriculat.ro si afla costul asigurarii de la companiile de asigurari acreditate si vei gasi cel mai mic pret si livrare in aceeasi zi in Bucuresti, 24 de ore in Romania si 5 zile lucratoare oriunde in Europa. Scapa de griji! Te asiguram!

  Nume proprietar BG:

  Capacitate cilindrica:

  Numarul de inmatriculare:

  CNP sau CUI proprietar BG:

  Telefon solicitant:

  E-mail solicitant:

  Marca si tipul:

  Numar Carte:

  Broker Oficial de asigurari Bulgaria cu experienta de peste 7 ani, in Ruse (Bulgaria), iti facilitam intocmirea de asigurari Bulgaria pe loc in cadrul birourilor noastre sau in 24 de ore prin intermediul curierului. Tot in cadrul site-ului nostru poti sa verifici veridicitatea si valabilitatea unei asigurari Bulgaria