Consultanta Juridica Bulgaria 2017-12-11T22:45:16+00:00

Consultanta Juridica Bulgaria

Oferim consultanta juridica in Bulgaria prin intermediul partenerilor nostri atent selectionati in decursul anilor de activitate, avocati profesionisti care sa va ofere consultanta juridica de care aveti nevoie.

Oferim consultanta juridica in toate domeniile de interes : drept civil si comercial, dreptul societatilor comerciale, tranzactii imobiliare, asistenta tranzactii, fuziuni si achizitii, dreptul muncii, litigii comerciale si fiscale etc.

Nu oferim doar consulanta juridica, chiar va ajutam si in redactarea unor documente juridice (plangeri, executari silite, chemare in judecata, acte constitutive,etc..), redactarea unor observatii, indrumare cu privire la diverse proceduri juridice in care sunteti implicat, intocmirea de acte etc…

Beneficiile pe care le vei obtine, lucrand cu noi sunt : servicii de consultanta juridica la tarife fixe si rezonabile, suntem permanent la dispozitia dumneavoasta prentru a va oferi cea mai buna calitata in materie de consultanta juridica.

Avocatii nostri au experienta de care aveti nevoie pentru a verifica clauzele contractelor civile si comerciale, dar si pentru a va asista in timpul negocierilor. Expertii nostri pot rezolva diverse probleme dupa cum urmeaza:
– planificare si reglementare
– faliment
– insolventa
– probleme de dreptul mediului
– relatii comerciale
etc..

Va putem asista si reprezenta in instante sau in fata orcaror institutii jurisdictionale, a altor persoane juridice sau fizice si in fata oricaror institutii ale statului.