Acte auto Irlanda – Ce acte auto imi trebuie daca cumpar un autovehicul din Irlanda?

Pentru a fi la curent, inmatriculat.ro, va pune la dispozitie toate infromatiile vis-a-vis de actele necesare in urma achizitionarii unui autovehicul din Irlanda. Fiecare autovehicul second-hand achizitionat din Irlanda trebuie sa vina insotit de urmatoarele acte auto:

Autovehiculele se pot inmatricula in Bulgaria doar daca proprietarul are toate actele mentionate mai sus, inainte de a cumpara un autovehicul va recomandam sa verificati cu atentie actele care va sunt prezentate.

Care este procedura de inmatriculare in Bulgaria?

1. Consultanta pre-inmatriculare

Va punem la dispozitie toate informatiile necesare cu privire la procedura de inmatriculare, verificam si preluam documentele in vederea intocmirii dosarului pentru inmatriculare. Acestea se depun ulterior la Politie.

2. Reprezentare RAR Bulgaria (KAT)

Asiguram reprezentarea la KAT (RAR), pentru efectuarea omologarii (pentru masinile care se afla la prima inmatriculare in Bulgaria si pentru care este necesara efectuarea omologarii si implicit emiterea cartii de identitate a acestora) sau a autenticitatii (pentru masinile care trec prin procesul de transfer de proprietate).

3. Finalizare inmatriculare

Vi se inmaneaza toate documentele autoturismului: cartea masinii, talonul, asigurarea+cartea verde, ITP si vi se intocmesc contract de vanzare cumparare, imputerniciri in limba romana si in limba engleza.

By | 2018-08-03T12:55:01+00:00 august 3rd, 2018|Uncategorized @ro|0 Comments

Leave A Comment